Diverse Woonruimte aanpassingen / hulpmiddelen in huis

  • Vervangen van Keukens, bijvoorbeeld het rolstoel onderrijdbaar maken van het aanrechtblad.
  • Badkamer aanpassing, bijvoorbeeld het ligbad of de douchecabine vervangen voor ruime inloopdouche, vloeren anti-slip maken, toilet voorzien van douche-fohn-installatie.
  • Toegankelijkheid woning / galerij / balkon door middel van een ophoging of een schegplaat.
  • Hulpmiddelen in huis ; wandbeugels / handgrepen / trap spil beugels, hendel mengkranen, thermostatische kranen, douchezitjes, halofoon installaties, drempelvervangers, op- afritten dmv schegplaten.
  • Omgevingsbesturing / deurautomaten.

Dorma
Gebr.Koenen B.V. heeft  jarenlange ervaringen met de deurautomaten van Dorma, zowel met het plaatsen van nieuwe systemen als met het onderhoud en storingen van bestaande automaten. Wij beschikken  over hoog gekwalificeerd, getraind en VCA gecertificeerd personeel voor de service, onderhoud of reparatie van uw automatische draaideur van DORMA of die van een andere fabrikant.

Buitendeuren
Bij verminderde mobiliteit is een deurautomaat zeer geschikt om op een comfortabele wijze de woning te betreden. Ook toegangen tot complexen, bergingen en scootmobielruimtes kunnen wij voorzien van een deurautomaat. Afhankelijk van de deursituatie wordt een geschikt type deurautomaat geselecteerd.

Binnendeuren
De kenmerken van een binnendeur zijn wezenlijk anders dan van een buitendeur. Dorma  heeft een geruisloze deurautomaat geselecteerd die speciaal voor binnendeuren is ontwikkeld. Bediening kan via een bekabelde bedieningsknop, een sensor of een draadloze handzender. Optioneel kan de draadloze handzender meerdere deuren aansturen.